Stoiximan Super League

Τα διλήμματα του Κωστένογλου

Πέντε θέσεις της ενδεκάδας της ΑΕΚ φαίνεται πως προβληματίζουν τον Έλληνα τεχνικό ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις του για τη βασική ενδεκάδα με την οποία θα υποδεχθεί τον Βόλο στη Ριζούπολη θα πάρει ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να επαναφέρει στην «Ένωση» το 4-2-3-1, κάτι που έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό και, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», τώρα ψάχνει τα κατάλληλα πρόσωπα.

Η πρώτη θέση που προβληματίζεται ο κ. Κωστένγολου είναι εκείνη του αριστερού μπακ, καθώς ο Χουλτ είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Λόπες. Η τιμωρία του Βράνιες, από εκεί και πέρα, δίνει φανέλα βασικού στον Οικονόμου και μένει να φανεί αν δίπλα του στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Τσιγκρίσκι ή ο Σβάρνας.

Επόμενος «πονοκέφαλος» το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τους Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλο να έχουν το προβάδισμα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σιμόες.

Άλλο ένα δίλημμα αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, αφού ο Μπακάκης με την εμφάνισή του κόντρα στη Βοσνία δήλωσε «παρών» και ίσως να προτιμηθεί αντί του Παουλίνιο.

Τέλος, υπάρχει ένα θέμα για το δεξί εξτρέμ, όπου είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Ντέλετιτς και ο Βέρντε να ψάχνει την ευκαιρία που θα ανατρέψει την μουρμούρα που υπάρχει για τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x