Stoiximan Super League

Τα δίνει όλα για Μαρτίνες ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος εξαντλεί τα περιθώρια για το... κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Νικολάς Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό. «Σύμμαχός» του ο χρόνος και η επιθυμία του παίκτη.

Εδώ και μέρες έχει «κλειδώσει» ο εκλεκτός του Ατρόμητου για το ρόλο του δεκαριού στην ομάδα. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικολάς Μαρτίνες, τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού!

Οι Περιστεριώτες καταβάλλουν μεγάλη (οικονομική) προσπάθεια για να ντύσουν στα κυανόλευκα τον ποδοσφαιριστή και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την απόκτησή του!. Όσο, μάλιστα, οδεύουμε προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (την προσεχή Τετάρτη), τόσο οι πιθανότητές τους για deal αυξάνονται, δεδομένου πως οι πρωταθλητές δεν τον υπολογίζουν, θέλουν να τον «ξεφορτωθούν», ενώ φυσικά ο Λατιανομερικάνος «μαέστρος» δεν θέλει να μείνει χωρίς ομάδα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πάει για την υπέρβαση, το παλεύει και ελπίζει στο τέλος να δικαιωθεί κάνοντας το «κόλπο γκρόσο»! Άλλωστε, ο Μαρτίνες θέλει... Ατρόμητο! (Μεγάλη) Επιθυμία του είναι να μείνει στην Ελλάδα, να αγωνιστεί στην χώρα μας και προφανώς οι Περιστεριώτες αποτελούν πόλο έλξης, αφού μιλάμε για έναν σύλλογο με υψηλούς στόχους, όπου ο Αργεντινός θα έχει σαφή και… ενεργότατο ρόλο. Λίγες μέρες ακόμη υπομονή…

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x