Stoiximan Super League

Τα δίνει όλα για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ!

Χωρίς περιθώρια για λάθη και βαθμολογική απώλεια, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει να είναι εντός και των τριών στόχων της.

Η «Ένωση» είναι αναγκασμένη να δίνει παιχνίδι κάθε 3 ή 4 μέρες, συνεχίζοντας την καλή εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου και να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο «Δικέφαλος», ενώ προέρχεται από την ισοπαλία με την Ντινανό Κιέβου που θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, είναι αναγκασμένος να στρέψει όλη την προσοχή του στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Σαφώς το έργο της ομάδας του Χιμένεθ δεν είναι εύκολο, αφού οι Ακρίτες έχουν αποδείξει πως είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο και κάποιες φορές μπορεί να κάνει τη ζημιά σε «μεγάλο» αντίπαλο.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπακάκη, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Χουλτ.

Έτσι θα δούμε την ΑΕΚ να παίζει με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα είναι οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες και ο Μοράν (ή ο Γαλανόπουλος), με τον Μασούντ (ή τον Μπακασέτα( στα αριστερά και τον Λάζαρο στα δεξιά. Ως ελεύθερος θα αγωνιστεί ο Λιβάια και στην κορυφή θα είναι ο Αραούχο ή ο Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x