Ισπανία

Τα «δωράκια» του Βαλβέρδε στους παίκτες του για την 8αρα στην Ουέσκα

Η Μπαρτσελόνα φιλοδώρησε την Ουέσκα με οκτώ γκολ για την τρίτη αγωνιστική της La Liga και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να ανταμείψει με τον τρόπο του τους παίκτες του.

Επίδειξη δύναμης έκανε η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα συντρίβοντας την Ουέσκα με το εμφατικό σκορ 8-2 για την τρίτη αγωνιστική της La Liga στο «Καμπ Νου».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, γι’ αυτό αποφάσισε να τους κάνει μερικά «δωράκια».

Το πρώτο από αυτά έχει να κάνει με το πρωινό ξύπνημα, αφού ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» αποφάσισε να ακυρώσει την πρωινή προπόνηση των 09:30 αρχής γενομένης από αυτή την Δευτέρα. Η νέα ώρα θα είναι στις 11:00, οπότε οι ποδοσφαιριστές δεν θα χρειάζεται, πλέον, να σηκώνονται τόσο πρωί. Βέβαια το πρωινό ωράριο είχε να κάνει και με τη ζέστη που επικρατεί τους καλοκαιρινούς μήνες στη Βαρκελώνη, κάτι που όσο περνάει ο καιρός δεν θα συμβαίνει.

Επιπλέον υπάρχει ένα έξτρα δώρο για τους παίκτες που δεν θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, αφού ο Βαλβέρδε αποφάσισε να τους δώσει τριήμερο ρεπό αυτή την εβδομάδα: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x