Stoiximan Super League

Τα έβαλαν… κάτω στην ΑΕΚ

Η δημιουργία ομάδας Σούπερ Λίγκα στην τρίτη κατηγορία δεν είναι εύκολη. Στην ΑΕΚ όμως προφανώς και δεν το βάζουν κάτω. Αντίθετα, έβαλαν κάτω όλα τα ονόματα ανανεώσεων και μεταγραφών.

Η διαδικασία «κατασκευής» μιας ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει από την πρώτη κιόλας μέρα της αναγέννησής της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τόσο στο θέμα των παικτών απ’ το περσινό ρόστερ που έχει κριθεί ότι μπορούν να βοηθήσουν, όσο και σ’ εκείνο των ποδοσφαιριστών που έχουν εντοπιστεί ως μεταγραφικοί στόχοι.

Παρά το αντικειμενικό εμπόδιο της τρίτης κατηγορίας λοιπόν -που υπάρχει σε αμφότερα τα μέτωπα- οι Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος συνεχίζουν να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Σε νέα σύσκεψη που είχαν λοιπόν την Παρασκευή στα Σπάτα έβαλαν κάτω όλα τα ονόματα και συζήτησαν όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν σε κάθε μια από τις περιπτώσεις:

Για τις διαπραγματευτικούς ελιγμούς που χρειάζονται στο θέμα με τον Παναιτωλικό και τον Μητρόπουλο. Για τη βελτίωση της προσφοράς που φαίνεται ότι ζητείται απ’ την πλευρά του Κουτρουμπή.

Αλλά και το πώς θα κινηθούν στο μεταγραφικό κομμάτι και τις περιπτώσεις των παικτών, πάνω στους οποίους θεωρείται ότι μπορεί να χτιστεί ένας ποιοτικός «κορμός» για τη νέα ομάδα.

Διότι είναι δεδομένο ότι ποδοσφαιριστές όπως οι Γεωργίου, Ρόβας και Παπαδόπουλος κολακεύονται από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ωστόσο, είναι περίπλοκο να ξεπεραστούν εύλογες δυσκολίες (όπως η ηλικία κι οι προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας) στην προσπάθεια να γίνουν μέλη της αντεπίθεσης της «Ένωσης» από την τρίτη κατηγορία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x