Γενικά

Τα έβαλαν με τον αγγλικό Τύπο οι Ρώσοι για το ντόπινγκ!

Μέσω του αναπληρωτή Πρωθυπουργού, Βίταλι Μίτκο, η Ρωσία προσπάθησε να διαψεύσει το ρεπορτάζ της Daily Mail για το σκάνδαλο ντόπινγκ με την εθνική ομάδα της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, η οποία βρέθηκε στο τελευταίο Μουντιάλ πριν από αυτό το οποίο θα διοργανώσει η χώρα το επόμενο καλοκαίρι, φέρεται να έχει συμμετοχή σε μέγα σκάνδαλο ντόπινγκ, το οποίο μετράει περισσότερους από 1.000 αθλητές, από το 2011 έως και το 2015.

Αυτό για το οποίο βρίσκονται υπό διερεύνηση οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές, είναι το ενδεχόμενο να μην εξετάστηκαν για πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών και να υπήρξε καλοστημένο σχέδιο ώστε ν' αποφευχθεί οποιαδήποτε ενόχληση των αρμόδιων αρχών για ντόπινγκ.

Τις πληροφορίες του έφερε στο φως το πρωί της Κυριακής ο Νικ Χάρις της Daily Mail, με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσίας, Βίταλι Μίτκο, ν' απαντά:

«Γράφουν ανοησίες, μη διαβάζετε αγγλικό Τύπο όταν ξυπνάτε το πρωί. Δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα στη χώρα μας και το ποδόσφαιρό μας, με θέμα ντόπινγκ. Πραγματοποιούνται έλεγχοι αρκετά συχνά έπειτα από κάθε ματς...».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x