Stoiximan Super League

Τα έβαλαν όλα κάτω στον Άρη

Σύσκεψη κορυφής μεταξύ των κ.κ. Καρυπίδη, Παντελίδη και Διαμαντόπουλου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στον Άρη.

Ο Άρης της επόμενης σεζόν ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στην κρίσιμη σύσκεψη μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Σάββα Παντελίδη και Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Αρχικά ακούστηκαν οι εισηγήσεις του Έλληνα προπονητή για το ρόστερ των «κιτρίνων» και οι προτάσεις του αθλητικού διευθυντή, ο οποίος είχε βρεθεί πρόσφατα στο εξωτερικό και μίλησε μάνατζερ και διευθυντές ιταλικών συλλόγων.

Ωστόσο, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στην ομάδα και φαίνεται πως δεν υπολογίζονται, όπως οι Βαλεριάνος, Καντιμοίρης και Σταμάτης.

Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Γιουνές, του Διαμαντόπουλου, του Ροζ και του Ματέο Γκαρσία.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Καρυπίδης επιθεώρησε ο ίδιος τις εργασίες που έχουν γίνει στο γήπεδο της ομάδας, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και σε ό,τι δεν του άρεσε ζήτησε να αλλάξει από την κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x