Κύπελλο Ελλάδας

«Τα είδε όλα», αλλά προκρίθηκε ο Βόλος!

Τα... χρειάστηκε ο Βόλος, αλλά πέρασε στους «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα της Μαγνησίας ισοφαρίστηκε στο 90' από τον μαχητικό Πανσερραϊκό (1-1) κι έπαιξε με 10 από το 100' αλλά επικράτησε 4-2 στα πέναλτι

Με την ψυχή στο στόμα ο Βόλος!

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο τα... χρειάστηκε κόντρα στον αξιόμαχο Πανσερραϊκό και πήρε την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στα πέναλτι με 4-2 (1-1 το σκορ και στα δυο παιχνίδια).

Ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος μεταξύ των δυο ομάδων, με τον Βόλο να εκμεταλλεύεται την έδρα του και να παίρνει το προβάδισμα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ήταν το 37ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ, ο Μάντζης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, κάνοντας το 1-0 για την Θεσσαλούς.

Παρόλα αυτά και το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να είναι περισσότερο πιεστική σε σχέση με την φιλοξενούμενη.

Η διαφορά επιπέδου ήταν φανερή στο γήπεδο, καθώς ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται τρεις κατηγορίες χαμηλότερα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να… σοκάρει τους αντιπάλους του.

Στο 90’ λεπτό, λοιπόν, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη κέρδισε πέναλτι και ύστερα από εκτέλεση του Κόντσι, ισοφάρισε σε 1-1 και ο αγώνας πήγε σε παράταση, καθώς το πρώτο ματς είχε έρθει ισόπαλο με το ίδιο σκορ.

Στο 100’ ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ, Βασίλης Μάντζης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για προβολή σε αντίπαλό του. Κατά τη διάρκεια της παράτασης, καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ και έτσι έφτασαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Εν τέλει, ο Βόλος νίκησε με 4-2 τον Πανσερραϊκό και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.



Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x