Stoiximan Super League

Τα είπαν Σπανός και Αναστασίου

Από κοντά τα είπαν Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αναστασίου, ώστε να αναλυθούν τα αίτια της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και να αναλυθούν τα δεδομένα εν όψει Παναιτωλικού.

Προγραμματισμένη συνάντηση είχαν Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αναστασίου μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του Ατρόμητου, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο διοικητικός ηγέτης συζήτησε με τον προπονητή για τα αίτια που έχουν φέρει την τωρινή κατάσταση των δύο βαθμών σε τέσσερις αγωνιστικές, με τον τεχνικό της ομάδας να εξηγεί ότι σε αυτό έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και οι τραυματισμοί σημαντικών ποδοσφαιριστών, αλλά και παιδαριώδη λάθη που έχουν κοστίσει βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σπανός ζήτησε άμεση βελτίωση της εικόνας, αλλά και το κυριότερο τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό, ζητώντας από τον «Ολλανδό» να περάσει και στα αποδυτήρια ότι αυτό το ματς είναι ένας τελικός για όλους.

Πάντως, υπήρξε ταύτιση απόψεων ότι η αναμενόμενη επάνοδος σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως ο Κιβρακίδης, ο Ανδρούτσος, ο Μπαένα, ο Γκάλο θα ανεβάσουν επίπεδο και θα αυξήσουν τις επιλογές.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό είναι κομβικό για όλους, ωστόσο ακόμα και τότε να προκύψει το θετικό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να υπάρξει εφησυχασμός, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια κόντρα σε Βόλο, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, στα οποία πρέπει να καλυφθεί οπωσδήποτε το χαμένο έδαφος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x