Stoiximan Super League

Τα εισιτήρια για το φιλικό του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ

Το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΚ την ίδια μέρα στις 19.00. Από 5-7 ευρώ οι τιμές.

Οδηγίες σχετικά με τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Παρασκευή στο Αγρίνιο έδωσε ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια», σε ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν πως η προπώληση θα ξεκινήσει από τις 11.00 την ημέρα του αγώνα και πως οι τιμές θα είναι 5 και 7 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παναιτωλικού την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 (ώρα 19.00), θα αρχίσει στις 11.00 το πρωί και θα διαρκέσει έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 7 ευρώ

Μικρή κερκίδα: Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 5 ευρώ
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 7 ευρώ

Πέταλο: Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ

Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για δωρεάν είσοδο των κατόχων τους.

Επισημαίνεται ότι το εισιτήριο είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ. Απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας τόσο για την αγορά του εισιτηρίου, όσο για την είσοδο στο γήπεδο».

Τα διαρκείας:
«Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2015-2016 και αλλαγής θέσης για όσους ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας. Για το λόγο αυτό τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά αύριο Τετάρτη 2/9 και μεθαύριο Πέμπτη 3/9, από τις 10.00 έως τις 13.00»

Η μπουτίκ:
«Την Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ, η μπουτίκ του Παναιτωλικού στο γήπεδο θα είναι ανοικτή.
Κάνετε δώρο στους φίλους και τον εαυτό σας τη νέα φανέλα της ομάδας μας ή διαλέξτε ανάμεσα στα επίσημα προϊόντα του Παναιτωλικού που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη μπουτίκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x