Κάλεσμα στον κόσμο του να γεμίσει το γήπεδο στο τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Άρη, απηύθυνε ο Παναιτωλικός.

Τα εισιτήρια ξεκινάνε από 10 ευρώ, ωστόσο όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τρία εισιτήρια με το ποσό των 9 ευρώ, συνολικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Η ομάδα μας δίνει την Κυριακή (ώρα 19.00) τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο τον Άρη και καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο, προσφέροντας εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές.

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας να προμηθευτούν τρία απλά εισιτήρια με συνολική τιμή 9 ευρώ, προσερχόμενοι με την κάρτα τους στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο το Σάββατο και την Κυριακή (ώρες 11.00 έως 15.00).

Τα απλά εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή από τις 15.00 έως την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές τους ανά θύρα είναι:

Μεγάλη κερκίδα
Θύρα 1, Θύρα 2 15 Γυναικεία – παιδικά 10
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 12 Γυναικεία – παιδικά 8
Θύρα 4, Θύρα 5 10 Γυναικεία – παιδικά 7
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7 7 Γυναικεία – παιδικά 5

Για την προμήθεια του εισιτηρίου απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του VIVA.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ