Europa League

Έβαλαν... φωτιά Καρέλης και Βαλβέρδε (video)

Με σκόρερ τον Καρέλη, η Γκενκ επικράτησε εύκολα της Σασουόλο, ενώ η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε έκαμψε την αντίσταση της Ραπίντ Βιέννης. Αποτέλεσμα αυτών; Να γίνεται… πανικός στον έκτο όμιλο.

Απόλυτος… συνωστισμός στην κορυφή του έκτου ομίλου μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής. Με τον Καρέλη να χρίζεται σκόρερ, η Γκενκ επικράτησε εύκολα 3-1 της Σασουόλο, την ίδια ώρα η Μπιλμπάο έριχνε στο καναβάτσο την Ραπίντ Βιέννης, με σκορ 1-0, και κάπως έτσι οι τέσσερις ομάδες «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς η κάθε μία.

Πολλοί θα περίμεναν «ντέρμπι» στο Βέλγιο. Η παρέα του Έλληνα επιθετικού, όμως, δεν είχε όρεξη να μπει σε «περιπέτειες», βρήκε τους Ιταλούς σε κακή κατάσταση και κάπως έτσι τους… τιμώρησε. Ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ στο 8’ –με σουτ από κοντά κι ενώ η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν αποδιοργανωμένη-, προτού στο 25’ ο Μπέιλι… κόψει τον βήχα της Σασουόλο. Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Μπούφελ έδωσε ακόμη ένα λόγο να ξεσηκωθεί το γήπεδο, προτού η ιταλική ομάδα πετύχει απλώς το γκολ της τιμής, με τον Πολιτάνο στο 65’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Το γκολ του Καρέλη



Την βαριά ήττα της πρεμιέρας (3-0 από Σασουόλο) «ρέφαρε» και σχετικά εύκολα η Μπιλμπάο. Με «φωτοβολίδα» του Μπενιάτ στο 59’, οι Βάσκοι έκαμψαν την αντίσταση της Ραπίντ Βιέννης και έκαναν σεφτέ στο Europa League, πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απειλήθηκαν ελάχιστα και έφτασαν… φυσιολογικά στο τρίποντο.

Το γκολ της Μπιλμπάο



Τα αποψινά αποτελέσματα

Μπιλμπάο-Ραπίντ Βιέννης 1-0
(59’ Μπενιάτ)

Γκενκ-Σασουόλο 3-1
(8’ Καρέλης, 25’ Μπέιλι, 61’ Μπούφελ – 65’ Πολιτάνο)

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Γκενκ 3
Μπιλμπάο 3
Ραπίντ Βιέννης 3
Σασουόλο 3

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (20/10)

Γκενκ-Μπιλμπάο
Ραπίντ Βιέννης-Σασουόλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x