Stoiximan Super League

Τα… έσπασε ο Ατρόμητος: Πρώτος στα δοκάρια!

Εκτός από τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (και εντός γηπέδου), ο Ατρόμητος τερμάτισε πρώτος σε ακόμα μία στατιστική κατηγορία της φετινής Super League.

Χρονιά-όνειρο η φετινή για τον Ατρόμητο που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και με ακόμα μία «τεσσάρα» μετά από αυτή κόντρα στον Πλατανιά, πριν από δύο αγωνιστικές.

Όπως επισήμανε και στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι, το «αστέρι» κέρδισε εντός γηπέδου τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (η ΑΕΚ ουσιαστικά έδωσε ένα ματς λιγότερο, αφού οι τρεις βαθμοί κόντρα στον ΠΑΟΚ ήρθαν μέσω δικαστικής απόφασης), καθώς συγκέντρωσε 29 βαθμούς.

Ωστόσο, οι Περιστεριώτες κέρδισαν ακόμα μία πρωτιά, που δείχνει ότι ενδεχομένως να μπορούσαν να είχαν φτάσει πιο ψηλά. Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος ήρθε πρώτος –μακράν του δεύτερου- στα δοκάρια, καθώς 16 φορές η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Μάλιστα, η γκίνια τον κυνήγησε ακόμα και την τελευταία αγωνιστική, αφού είχε τρία στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ισοφαρίζοντας την επίδοση του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που είχε και πάλι τρία δοκάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την… πρωτοπορία την είχε ο Ατρόμητος καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν την έχασε ποτέ, παρά το γεγονός ότι η διαφορά του από τον εκάστοτε δεύτερο άλλες φορές μειωνόταν και άλλες αυξανόταν.

Δεύτερη είναι η ΑΕΚ με 13, ο Ολυμπιακός τρίτος με 11, ενώ ακολούθησαν με 10 οι Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η λίστα:

1. Ατρόμητος 16
2. ΑΕΚ 13
3. Ολυμπιακός 11 (αγώνα λιγότερο)
4. Κέρκυρα 10
5. ΠΑΣ Γιάννινα 10 (αγώνα λιγότερο)
6. Αστέρας Τρίπολης 10 (αγώνα λιγότερο)
7. Απόλλων Σμύρνης 9
8. ΠΑΟΚ 9
9. Λεβαδειακός 9 (αγώνα λιγότερο)
10. Λαμία 8
11. Παναιτωλικός 7 (αγώνα λιγότερο)
12. Πανιώνιος 6 (αγώνα λιγότερο)
13. Ξάνθη 6 (αγώνα λιγότερο)
14. Παναθηναϊκός 6 (αγώνα λιγότερο)
15. ΑΕΛ 3
16. Πλατανιάς 1

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x