Stoiximan Super League

Τα «έχωσε» στην ΑΕΚ ο μάνατζερ του Κάιπερς!

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι ανοικτός να συνεχίσει την καριέρα του οπουδήποτε, εκτός από την ΑΕΚ, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζέρ του, ο οποίος παράλληλα τα… έχωσε στην Ένωση!

Καθόλου ενδιαφέρουσα και άκρως αλαζονική ήταν η πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ στον Ούγκο Κάιπερς, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού στην ιστοσελίδα «dhnet.be».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του 20χρονου τόνισε πως ο πελάτης του δεν θέλει με τίποτα να παίξει στην Ένωση, προσθέτοντας πως πιέστηκε να υπογράψει τόσο από εκείνη, όσο και από τον Εργοτέλη.

«Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x