Ιταλία

Τα φώτα σε Νάπολι και Ρώμη στη Serie A

Λάτσιο-Γιουβέντους και Νάπολι-Μίλαν είναι τα ματς που ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία. Δείτε όλο το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Η κούρσα της Serie A συνεχίζεται, με το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής να περιλαμβάνει δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους κοντράρεται με τη Λάτσιο στην «αιώνια πόλη», σε ένα ματς όπου παραδοσιακά οι φίλοι των «λατσιάλι» περιμένουν με … καυτή υποδοχή τους Τορινέζους.

Το ίδιο έργο, πιθανώς σε μεγαλύτερο βαθμό, θα συμβεί και το βράδυ του Σαββάτου, στον ιταλικό Νότο. Προσπαθώντας να βρει ακόμα τα πατήματα της (όπως έδειξε και το 2-2 στην Πεσκάρα), τη νίκη θα προσπαθήσει να πάρει η Νάπολι με αντίπαλο τη Μίλαν, που θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά της αποτελέσματα.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, το πρώτο της «τρίποντο» θέλει να κατακτήσει η Ίντερ, η οποία περιμένει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» την Παλέρμο. Η Σασουόλο, εν μέσω κλίματος ενθουσιασμού λόγω της πρώτης της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αγωνίζεται με την Πεσκάρα. Παράλληλα, την … ευρωπαϊκή της απογοήτευση θα προσπαθήσει να ξεπεράσει η Ρόμα του Κώστα Μανωλά, η οποία επικεντρώνεται πλέον στη Serie A για να κάνει δεύτερη σερί νίκη.

Σε όλα τα παιχνίδια θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε αυτή την εβδομάδα την γείτονα χώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 27/8

Λάτσιο- Γιουβέντους (19:00)
Νάπολι-Μίλαν (21:45)

Kυριακή 28/8

Ίντερ-Παλέρμο (19:00)
Τορίνο-Μπολόνια (21:45)
Κροτόνε-Τζένοα
Κάλιαρι-Ρόμα
Σασουόλο-Πεσκάρα
Ουντινέζε-Έμπολι
Φιορεντίνα-Κιέβο
Σαμπντόρια-Αταλάντα

H επόμενη αγωνιστική (Κυριακή, 11/9)

Πεσκάρα-Ίντερ(16:00)
Κιέβο-Λάτσιο
Αταλάντα-Τορίνο
Παλέρμο-Νάπολι
Ρόμα-Σαμπντόρια
Γιουβέντους-Σασουόλο
Τζένοα-Φιορεντίνα
Μίλαν-Ουντινέζε
Έμπολι-Κροτόνε
Μπολόνια-Κάλιαρι

Eπιμέλεια: Xρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x