Champions League

Τα γκολ του Σαλάχ, ο Ρας και ο Τζέραρντ (vid)

Μπορεί να μην πανηγυρίζει, όμως ο Μοχάμεντ Σαλάχ κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του.

Μετά το χατ-τρικ το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Μπόρνμουθ, ήρθε και το λυτρωτικό γκολ πρόκρισης απέναντι στη Νάπολι, ισοφάρισε επίδοση που είχε πετύχει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ίαν Ρας και το κοντέρ του... συνεχίζει να γράφει στο Άνφιλντ.

Με το γκολ στο 34ο λεπτό, όταν βγήκε νικητής από «μονομαχίες» με τους Μάριο Ρουί και Κουλιμπαλί, πλασάροντας από πολύ πλάγια θέση τον Οσπίνα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έφτασε στα 14 ευρωπαϊκά τέρματα με τη φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ σε αυτό τον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα. Αυτός ο αριθμός, είναι ακριβώς εκείνος στον οποίο έφτασε και τερμάτισε από τη θητεία του στο «Άνφιλντ» ο μεγάλος, Ίαν Ρας, ενώ, ο κορυφαίος σκόρερ σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λίβερπουλ είναι ο Στίβεν Τζέραρντ των 30 τερμάτων.

Όσον αφορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο «Φαραώ» έχει πλέον συμμετοχή σε 12 γκολ στις εννέα παρουσίες του σε εντός έδρας αναμετρήσεις με το... σεντόνι, σκοράροντας 9 φορές και μετρώντας και 3 ασίστ σε συμπαίκτες του.

Μπροστά στο κοινό της ομάδας, στο... κόκκινο φρούριο, ο Σαλάχ έχει πλέον σε όλες τις διοργανώσεις 48 τέρματα σε 38 ματς, με 35 δικά του γκολ και 13 φορές που το «σέρβιρε» σε κάποιον άλλον!

One season wonder, ε;




Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x