Αγγλία

Τα «κλειδιά» της Γιουνάιτεντ στον Μουρίνιο

Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι όπως όλα δείχνουν από την επόμενη σεζόν ο Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποκτά τα «κλειδιά» της ομάδας και να γίνεται το απόλυτο αφεντικό.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως αποκάλυψε στους φίλους του ότι θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας και θα είναι αυτός που θα αποφασίζει για τα πάντα στους «κόκκινους διαβόλους».

Το ρεπορτάζ της «Mirror» αναφέρει, πως ο Special One θα έχει τον έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Γιουνάιτεντ, καλύπτοντας και τις αρμοδιότητες που έχει σήμερα ο αθλητικός διευθυντής, Εντ Γούντγουορντ.

Ο Μουρίνιο θα θυμίζει περισσότερο το μοντέλο που καθιέρωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην ομάδα και θα είναι εκείνος που θα έχει την ευθύνη των μεταγραφών και της στελέχωσης του ρόστερ.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 20 εκ. ευρώ.

inner

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x