Stoiximan Super League

Τα λάθη του αντιπάλου… κέρδος για την ΑΕΚ (WEB TV)

Τακτική και το απόγευμα του Σαββάτου στην ΑΕΚ. Ο Δέλλας από την κυκλοφορία πέρασε στην ασφυκτική πίεση που θέλει από τους παίκτες του ώστε να εκμεταλλεύονται στο έπακρον τα λάθη του αντιπάλου.

Το βάρος στο ουσιαστικό πρέσινγκ σε μικρό χώρο έριξε ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου. Μετά την δουλειά την κυκλοφορία στο πρωινό πρόγραμμα, ο τεχνικός της Ένωσης δούλεψε στο δεύτερο «αγαπημένο» κομμάτι κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν ασκήσεις (με διάταξη 4-2-3-1) σε μικρό χώρο, που είχαν σκοπό να «σκοτώσουν» την ανάπτυξη του αντίπαλου από την άμυνα και να τον οδηγήσουν στο εύκολο λάθος. Ο Δέλλας επισήμανε αρκετές φορές το πόσο σημαντική είναι η εφαρμογή της πίεσης να γίνεται σε μικρό χώρο και γι’αυτό το δίτερμα έγινε στο μισό γήπεδο.

Πράσινοι: Βούρας, Σοϊλέδης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (δεκάρι), Γροντής και Κρισάντους (σέντερ φορ)

Κίτρινοι: Μπαρόχα, Πεταυράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ζόριτς, Φαγιέ και Αραβίδης

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Καμία ανησυχία για τον Αλγερινό, που θα παίξει κανονικά στο κυριακάτικο φιλικό με την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x