Ελλάδα

Τα λέει ξανά με τους προπονητές ο Σκίμπε

Συνάντηση για δεύτερη φορά με τους προπονητές των ομάδων της Super League θα έχει ο Μίχαελ Σκίμπε την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την Εθνική ομάδα.

Για δεύτερη φορά, από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους προπονητές για θέματα που αφορούν την Εθνική και την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τους συλλόγους της Super League, στη διάρκεια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την Δευτέρα στις 10:30, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα υποδεχθεί τους συναδέλφους του στο ξενοδοχείο Metropolitan προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την Εθνική ομάδα, τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και να συζητηθούν προτάσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν τον συντονισμό και τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο μίτινγκ του Μίχαελ Σκίμπε με τους τεχνικούς των συλλόγων είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο, με τον εκλέκτορα της «γαλανόλευκης» να ανανεώνει το ραντεβού με τους προπονητές στην έναρξη τη νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα συνάντηση του ιατρικού υπεύθυνου των Εθνικών ομάδων, Γιώργου Γκοδόλια με τους γιατρούς των ομάδων της Super League.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x