Stoiximan Super League

Τα λένε μετά τον τελικό για ανανέωση ΑΕΚ-Χιμένεθ

Πολύ καλές οι πιθανότητες παραμονής του Ανδαλουσιανού προπονητή στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πιστώνεται δικαιωματικά ένα μεγάλο μερίδιο της φετινής ιστορικής σεζόν για την ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του λήγει και το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών πιθανότατα θα τεθεί επί τάπητος μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Η επιθυμία της διοίκησης να συνεχίσουν μαζί είναι δεδομένη (ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή), ενώ και ο Ανδαλουσιανός προπονητής δεν έχει κρύψει πως είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και θα της δώσει προτεραιότητα, ακόμη κι αν η φετινή επιτυχία τον έχει βάλει για τα καλά στη λίστα αρκετών ομάδων ακόμη και της La Liga.

Σε ό,τι αφορά στη διαπραγμάτευση, ο Χιμένεθ και το τιμ του κοστίζουν περίπου 500.000 ευρώ ετησίως και αναμένεται να ζητήσουν αύξηση. Αν αυτή είναι σε λογικά πλαίσια, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και οι δύο πλευρές θα υπογράψουν νέο deal, πιθανότατα διετούς διάρκειας.

Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρουν και οι υποθέσεις ανανεώσεων. Στόχος της ΑΕΚ είναι να «δέσει» με νέα deal τους παίκτες που δεσμεύονται ως το 2019, όπως οι Μπακάκης, Σιμόες, Βράνιες, Μπακασέτας, Γκάλο και Μπάρκας, ενώ ανοιχτό είναι το ζήτημα με τον Χριστοδουλόπουλο. Η «Ένωση» φαίνεται να επιμένει στο +1 για την προσεχή σεζόν και για συζήτηση επέκτασης στη διάρκεια της επόμενης περιόδου, ενώ ο παίκτης θέλει από τώρα νέο deal με αύξηση αποδοχών. Για την ώρα δεν φαίνεται διάθεση υποχώρησης εκατέρωθεν, αλλά δεν αποκλείεται να μεσολαβήσουν «τρίτοι» για να έρθουν οι δύο πλευρές πιο κοντά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x