Ελλάδα

«Τα λένε» στη Νιόν UEFA-Αυγενάκης, παρουσία Γραμμένου

Στην Ελβετία θα συναντηθούν το πρωί της Πέμπτης ξένοι αξιωματούχοι με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Τι συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση με Χούμπελ, Φούσεκ και Περέιρα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται από χθες στο επίκεντρο επαφών και διαβουλεύσεων επί Ελβετικού εδάφους και ειδικότερα στην έδρα της UEFA στη Νιόν.

Το πρωί της Πέμπτης (12/12), αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας θα υποδεχτούν τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σε ένα ραντεβού που ήρθε ως αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν στην Ελλάδα μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και της αναβολής της συνεδρίασης της Steering Committee στην Αθήνα.

Παρών στη συνάντηση θα είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ως επικεφαλής της ελληνικής ομοσπονδίας.

Την Τρίτη (10/12) εν τω μεταξύ, έλαβε χώρα στη Νιόν ένα άλλο ραντεβού, στο οποίο μετείχαν ο εντεταλμένος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας που έχει τοποθετηθεί στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, τα τρία μέλη της ΚΕΔ, Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ και άλλοι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη των διεθνών συνομοσπονδιών προς τα παραπάνω πρόσωπα, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως η διαιτησία, η λειτουργία του VAR στην Ελλάδα, η διοικητική οργάνωση στην ΕΠΟ και τα οικονομικά της ομοσπονδίας.

Παράλληλα, υπήρξε και αναφορά στα όσα συνέβησαν με τους αξιωματούχους των FIFA/UEFA στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, για τα οποία λέγεται πως υπήρξε ενημέρωση και αναλυτικό report από το ίδιο κιόλας βράδυ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x