Europa League

Τα μηνύματα του Κάναντι και οι σκέψεις για ενδεκάδα

Αποστολή με μηνύματα από τον Νταμίρ Κάναντι που έχει αποφασίσει λίφτινγκ εν όψει του αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ.

Εκπλήξεις επεφύλαξε ο Νταμίρ Κάναντι στην ανακοίνωση της αποστολής του Ατρόμητου για τον αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ.

Ο Αυστριακός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ηρακλή Γαρουφαλιά και Μπρούνο, όχι απαραίτητα λόγω της παρουσίας τους στο πρώτο ματς στη Λευκορωσία (υπήρχαν πολλοί και πολύ χειρότεροι), αλλά για να σταλεί το μήνυμα σε όλα τα μέλη των αποδυτηρίων ότι η εμφάνιση των 70 λεπτών στο Μπρεστ δεν έχει περάσει στο... ντούκου.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Κάναντι ετοιμάζει γερό λίφτινγκ στην ομάδα του, καθώς το 4-2-3-1 πάει στην άκρη και θα εφαρμοσθεί το 4-3-1-2, αφού με τον τρόπο που παίζει η Ντιναμό Μπρεστ χρειάζεται ένα ειδικό πλάνο διαχείρισης, σε μια εποχή άλλωστε που και ο Ατρόμητος δεν είναι 100% έτοιμος.

Στην τελευταία προπόνηση, ως βασικός επιλέχθηκε ο Κωτσόπουλος για να χρησιμοποιηθεί στο πλευρό του Κουλούρη ενώ από πίσω τους ως «10» ήταν ο Μούγιακιτς που φαίνεται να έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού. Μάχη γίνεται και για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Κιβρακίδης δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει παιχνίδια έχουν βάλει εκ νέου στο πλάνο τον Νάτσο.

Η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να είναι:

Μίρκοβιτς – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης – Σάκιτς, Μάντσον, Ούμπιντες – Βασιλακάκης – Μούγιακιτς, Κουλούρης

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x