Κύπελλο Ελλάδας

Τα όργια του Κύζα στην Τούμπα (video)

Δείτε όλες τις αποφάσεις του διαιτητή Κύζα που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τούμπας και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να επικρατήσει ο ΠΑΟΚ με 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

Μια από τις μεγαλύτερες διαιτητικές σφαγές των τελευταίων χρόνων έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-0 του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο οι αποφάσεις του Γιώργου Κύζα αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση των «πράσινων».

Στο 14’ του αγώνα λοιπόν το φάουλ που εκτέλεσε εύστοχα ο Πέλκας και άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν ανύπαρκτο, καθώς ο Μολέντο δεν έχει υποπέσει σε παράβαση πάνω στον Πρίγιοβιτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι, όταν ο Βαρέλα κλώτσησε εμφανώς από πίσω τον Μπεργκ, ωστόσο ο Κύζας έκλεισε τα μάτια.

Στο 28’ της αναμέτρησης ο Κρέσπο κράτησε τον Κλωναρίδη μέσα στην περιοχή, αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση σφυρίχτηκε παράβαση.

Στο 39’ ο Μάτος έκανε μαρκάρισμα για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπεργκ, αλλά ο διαιτητής όχι μόνο του χαρίστηκε, αλλά δεν καταλόγισε καν το φάουλ εκτός φάσης. Το ίδιο έγινε και τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Βραζιλιάνος πήγε με προτεταμένο τον αγκώνα σε εναέρια μονομαχία με τον Χουλτ, αλλά και πάλι έμεινε στο παιχνίδι.

Στο 72’ δε (ένα λεπτό πριν ο ΠΑΟΚ πετύχει το τρίτο γκολ που έφερε την ανατροπή του 2-0 της Λεωφόρου) ο Χουλτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για ένα μαρκάρισμα που ήταν απλό φάουλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x