Stoiximan Super League

Τα πάντα εξαρτώνται από τον Σιώπη

Τα πλάνα του για τον μεθαυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη καταστρώνει ο Μπέσνικ Χάσι, με τον Μανώλη Σιώπη να είναι εκείνος που θα κρίνει δύο θέσεις στην ενδεκάδα.

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Μπέσνικ Χάσι όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη.

Σίγουρα, δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας και ο Κοσοβάρος προπονητής δούλεψε χθες περισσότερο σε θέματα τακτικής με τους ποδοσφαιριστές του.

Κριτήριο για τις αποφάσεις του 45χρονου τεχνικού φαίνεται πως είναι η συμμετοχή του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος αν καταφέρει να προπονηθεί τότε μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την ενδεκάδα.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς, τώρα, δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την πρώτη του συμμετοχή στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και, μάλιστα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί μαζί με τον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας.

Αν όμως αγωνιστεί κανονικά ο Σιώπης, τότε το πιθανότερο είναι ο Ρομαό να παίξει δίπλα στον Έλληνα στόπερ, ενώ φανέλα βασικού θα πάρει ο Φορτούνης που δεν έπαιξε την τελευταία στιγμή λόγω ενοχλήσεων την προηγούμενη Τρίτη κόντρα στους Σέρβους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x