Europa League

«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του ΑΕΚ-Ριέκα»

Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ριέκα θα καθορίσει πολλές από τις ελπίδες πρόκρισης της Αούστρια Βιέννης, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των Αυστριακών, Μάρκος Κράτσμερ.

Μπορεί η Αούστρια Βιέννης να αντιμετωπίζει την Μίλαν στο Σαν Σίρο για την 5η αγωνιστική του Europa League, ωστόσο σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μάρκος Κράτσμερ, πολλές από τις ελπίδες πρόκρισης των αυστριακών θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ριέκα.

Παράλληλα τόνισε πως αν η Αούστρια έχει παρόμοια εικόνα με το ματς κόντρα στη Ριέκα όπου και επικράτησε με 4-1 τότε έχει πιθανότητες να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ιταλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-τις πιθανότητες πρόκρισης της Αούστρια:
«Όλα είναι πιθανά μετά το μεγάλο ματς με την Ριέκα. Παρ’ όλα αυτά, οι ελπίδες μας θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ριέκα».

-τις ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν:
«αν παίξουμε με την Μίλαν όπως κόντρα στη Ριέκα τότε θα έχουμε μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας κόντρα στην ΑΕΚ. Θα είναι πολύ σημαντικό».

-το αν υπάρχει αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας:
«Φυσικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ. Η ΑΕΚ και η Ριέκα προέρχονται από τα προκριματικά του Champions League ενώ και η Μίλαν έχει επενδύσει 220 εκατ. ευρώ στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στη Μίλαν και θα έχουμε το ενδιαφέρον μας στραμμένο στην Αθήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x