Αντίστροφα για το μεγάλο φιλικό προς τιμήν του Έγκεν Γκέραρντ μετρά η οικογένεια του ΟΦΗ (και όχι μόνο).

Ενόψει του ματς που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου, οι παίκτες που αναδείχθηκαν από τον ίδιο και θα αγωνιστούν στο «Γεντί Κουλέ» έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών».

Εξάλλου, στο παιχνίδι (που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη NOVA) θα υπάρχει γενική είσοδος με 1 ευρώ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε το «παρών» έδωσαν πολλοί από τους 50 συνολικά παίκτες που θα αγωνιστούν (Ηλίας Πουρσανίδης, Μανώλης Πατεμτζής, Νίκος Παπαδόπουλος, Πέτρος Μαρινάκης, Παύλος Αδάμος, Ανδρέας Σκέντζος, Μύρων Σηφάκης, Κώστας Χανιωτάκης, Μίλτος Ανδρεανίδης), με χαρακτηριστικές τις δηλώσεις κάποιων εξ αυτών.

Ηλίας Πουρσανίδης: «Ο Γκέραρντ είχε μπόι. Λείπουν τέτοιοι άνθρωποι σήμερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έδινε ευκαιρίες σε όλους. Μας χάρισε τον εαυτό του και τον αγαπήσαμε. Είναι ο δάσκαλός μας. Επίσης ευχαριστούμε έστω και αργά τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, τον ηγέτη του ΟΦΗ, που είχε το όραμα να κάνει την ομάδα – πρότυπο. Ξεκίνησε όλο αυτό ως μία ιδέα. Όλοι είναι καλεσμένοι. Δεν αποκλείουμε κανένα. Περιμένουμε τον κόσμο να πει ένα ευχαριστώ στον Μίστερ αλλά και να ξαναδεί παίκτες που αγάπησε».

Μανώλης Πατεμτζής: «Ευχαριστώ τους Αθλητικούς συντάκτες του ΟΦΗ και τον Ηλία Πουρσανίδη που είχε την ιδέα. Μας ένωσε όλους ο Γκέραρντ στα 15 χρόνια που ήταν στον ΟΦΗ. Ξανά περνάνε τώρα όλα από το μυαλό μας. Υπάρχει συγκίνηση. Θέλουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας. Να γεμίσει το γήπεδο. Να είναι το πιο σπουδαίο ματς στην ιστορία του ΟΦΗ. Ο Μίστερ έκανε τόσα πολλά για μας. Θέλουμε να του δώσουμε λίγη χαρά. Είναι λίγο, μπροστά σε όσα μας προσέφερε ο ίδιος».

Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι μία σημαντική εκδήλωση. Έχουμε όλοι έντονα συναισθήματα για τον ΟΦΗ. Ο χαρακτήρας και οι καθημερινές του συμβουλές μας σημάδεψαν. Είμαι στην θέση που ήταν ο Μίστερ για πολλά χρόνια. Θα κάνει καλό σε όλους μας αυτή η βραδιά. Ευχαριστώ τον Ηλία. Θα είναι μία μεγάλη βραδιά. Όλοι στο γήπεδο».

Eκ μέρους της οικογένειας του Ευγένιου Γκέραρντ, ο Μανώλης Παπαδάκης ανέφερε: «Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Το περιμένει και ο ίδιος πως και πως. Είμαστε συγκινημένοι όλοι μας. Θα είναι κάτι μοναδικό. Είμαστε τυχεροί που είμαστε μαζί του και ο ίδιος νιώθει τυχερός που έχει τέτοια παιδιά. Με έργα, του δείχνουν την αγάπη τους».

Από την πλευρά της Περιφέρειας Kρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ανέφερε: «Προσέφερε πάρα πολλά στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Είναι ένας σημαντικός άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε».

O Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και υπεύθυνος τομέα Αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε: «Είναι μία σημαντική εκδήλωση για μία σημαντική προσωπικότητα, Θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Έχει γράψει χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ. Η Περιφέρεια είναι αρωγός σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ