Σκωτία

Τα πέναλτι υπέρ της Ρέιντζερς, θυμίζουν… Ελλάδα! (video)

Η Ρέιντζερς κέρδισε τέσσερα πέναλτι στο παιχνίδι με τη Σεντ Μίρεν, αλλά τα τρία από αυτά δεν θα τα σφύριζε ούτε ο… πρόεδρος. Δείτε και κάντε ελεύθερα όποιους συνειρμούς θέλετε!

Δεν έχει… προηγούμενο αυτό που συνέβη στο παιχνίδι της Ρέιντζερς με αντίπαλο τη Σεντ Μίρεν στο «Άιμπροξ». Η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ έφτασε στη νίκη με 4-0, αλλά χρειάστηκε να σφυριχτούν υπέρ της τέσσερα(!) πέναλτι. Θα πει κάποιος, αν υπήρξαν παραβάσεις να μην σφυριχτούν; Προφανώς, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο διαιτητής, Άντριου Ντάλας το… παράκανε (sic)!

Κι αν στην πρώτη περίπτωση υπάρχει επαφή και ανατροπή, στην δεύτερη υπάρχει μια μεγαλοπρεπέστατη βουτιά, ενώ στην τρίτη, η μπάλα βρίσκει στο χέρι παίκτη των «Αγίων», αλλά αυτός βρίσκεται ξεκάθαρα εκτός περιοχής. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην τέταρτη περίπτωση, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως, δεν βρήκαν το δίκιο τους…

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε. Κι αν θέλετε να κάνετε συνειρμούς, πράξτε το ελεύθερα… Γιατί αυτά που θα δείτε, σίγουρα θα σας θυμίζουν κάποια από τα πέναλτι που σφυρίζονται στη Super League. Ακόμη και φέτος, που υποτίθεται ότι βρισκόμαστε σε… εξυγιαντικό περιβάλλον.

Ας κρατήσουν το όνομα του διαιτητή ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ, μη τυχόν και τον καλέσουν σε κάποιο από τα επόμενα ντέρμπι του πρωταθλήματος…



Το δεύτερο βίντεο είναι το μοναδικό, στο οποίο φαίνεται η παράβαση στο τέταρτο πέναλτι, η οποία είναι και αυτή εκτός περιοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x