Αγγλία

Τα «πήρε» ο Ποκετίνο με Κλοπ!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τις αντιδράσεις του προπονητικού επιτελείου της Λίβερπουλ στο χθεσινό ματς απέναντι στην Τότεναμ, έδειξε με δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Το σκληρό παιχνίδι της Λίβερπουλ όπως και ο τρόπος που αντιδρούσε ο πάγκος των «κόκκινων» σε όλη τη διάρκεια του ματς με την Τότεναμ, φαίνεται πως ενόχλησε τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο όποιος μετά το παιχνίδι επέλεξε να κριτικάρει τον Κλοπ και τους συνεργάτες του.

Ο Αργεντινός τεχνικός εκνευρίστηκε από τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων του προς τον τέταρτο διαιτητή μετά από ένα μαρκάρισμα που έκανε ο Κέβιν Βίμερ στον Ντάνι Ινγκς, αφού ο ίδιος πιστεύει πως η Λίβερπουλ δεν δικαιούται να μιλάει, διότι της χαρίστηκε μια κόκκινη κάρτα στον Άρνολντ.

«Είναι πολύ παράξενο να διαμαρτύρονται έτσι, όταν τους έχει χαριστεί μια κόκκινη κάρτα που θα έπρεπε να δεχθεί ο Άρνολντ για μαρκάρισμα πάνω στον Μπεν Ντέιβις», τόνισε ο κόουτς των «σπιρουνιών».

Τελείωσε τα λεγόμενα του, επισημαίνοντας «Ο πάγκος τους ξεκίνησε να παραπονιέται χωρίς λόγο. Παραπονιούνται για ένα απλό φάουλ προς το τέλος του παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ τυχεροί που δεν τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x