Ισπανία

Τα «ρέστα» της για Γουίλιαν η Μπαρτσελόνα

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 40 εκατ. ευρώ για τον Γουίλιαν είναι η Μπαρτσελόνα, που φέρεται διατεθειμένη να συμπεριλάβει ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Μάλκομ.

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα έχει μπει εκ νέου ο Γουίλιαν, για τον οποίο είναι έτοιμη να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι, συν τον Μάλκομ.

Σύμφωνα με τη «Sexta», οι «γίγαντες» της Καταλονίας, είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον 30χρονο άσο των Λονδρέζων, για τον οποίο είχαν καταθέσει πρόταση 60 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτή απορρίφθηκε από τους «μπλε».

Ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Ερνέστο Βαλβέρδε και οι διοικούντες το σύλλογο είναι πλέον διατεθειμένοι να προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Μάλκομ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα εκτιμά πως ο Γουίλιαν αξίζει το πολύ 80 εκατ. ευρώ και προτίθεται να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ, καθώς και τον 21χρονο πρώην άσο της Μπορντό, που κόστισε 41 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x