Αγγλία

Τα «ρέστα της» η Λίβερπουλ για Ζοάο Μάριο

Η μεταγραφική δραστηριότητα καλά κρατεί στο Άνφιλντ. Ο Ζοάο Μάριο είναι ο τελευταίος στόχος των «κόκκινων», οι οποίοι προσφέρουν 40 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή Πορτογάλο μέσο.

Ο Γίργκεν Κλοπ έχει πάρει προσωπικά την ενίσχυση της ομάδας του, προκειμένου να «σβήσει» την κακή περσινή περίοδο (φωτεινή παρένθεση η πορεία μέχρι τον τελικό του Europa).

Μετά την επίθεση και την άμυνα, με την απόκτηση των Σαντιό Μανέ, Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ και Ράγκναρ Κλαβάν αντίστοιχα, παίρνει σειρά το «συμμάζεμα» του κέντρου. Ο Ζοάο Μάριο είναι η πρώτη επιλογή του Γερμανού τεχνικού, με τον μάνατζερ του Πορτογάλου να αποκαλύπτει στο SkySports πως η Λίβερπουλ έχει καταθέσει πρόταση 40 εκατομμυρίων στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η νέα προσφορά είναι ανεβασμένη κατά 5 εκατομμύρια σε σχέση με αυτήν που είχε φτάσει στα γραφεία της Σπόρτινγκ την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Κλοπ να επιθυμεί διακαώς την προσθήκη του Πορτογάλου προκειμένου να θωρακίσει τον χώρο του κέντρου.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του πρωταθλητή Ευρώπης, θα μιλάμε για την τέταρτη πορτογαλική «εξαργύρωση» του Euro. O Νάνι μετακόμισε από την Φενέρ στη Βαλένθια, ο Ράφαελ Γκερέιρο βρέθηκε στη Ντόρτμουντ από τη Λοριάν και ο Αντρέ Γκόμεζ μάζεψε τις περισσότερες «μάρκες», πηγαίνοντας στη Μπαρτσελόνα από τη Βαλένθια έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ντότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x