Γερμανία

Τα... σκάει η Σπαρτάκ Μόσχας για Δώνη!

Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει… χτυπήσει την πόρτα της Στουτγκάρδης για τον Τάσο Δώνη, ο οποίος κοστολογείται με διψήφιο ποσό εκατομμυρίων, ενώ ενδιαφέρει και την Ντινάμο!

Με την ταχύτητα και την τεχνική του, ο Τάσος Δώνης παραμένει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Στουτγκάρδης. Ωστόσο, είναι αμφίβολο πόσο αυτό θα ισχύει ακόμα…

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η «Bild», είναι όλο και πιο πιθανό ο διεθνής εξτρέμ να αποχωρήσει από τους Σουηβούς και δη στο άμεσο μέλλον, με προορισμό την Ρωσία.

Η ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του δεν υφίσταται πλέον. Παράλληλα, υπάρχει… ζωηρό ενδιαφέρον από την Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Στουτγκάρδη, που αξιώνει διψήφιο ποσό εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Δώνη!

Ενώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρώτη φέρεται να εξέτασε την περίπτωση του 22χρονου άσου, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι το 2021, η Ντινάμο Μόσχας.

Ο Δώνης έχει προκαλέσει προβλήματα με τη συμπεριφορά του στους προηγούμενους προπονητές του στην Στουτγκάρδη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω ρεπορτάζ, ενώ ακόμα και ο νέος τεχνικός τον έχει «απειλήσει» ότι θα… φάει πάγκο!

Για να καταλήξει πως, μετά από 42 εμφανίσεις -μόνο τις 22 ως βασικός- και επτά τέρματα στη Bundesliga απ’ όταν μετακόμισε στην πόλη του γερμανικού Νότου προ διετίας, είναι αμφίβολο αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Στουτγκάρδης…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x