Stoiximan Super League

Τα… σπρώχνει για επιθετικό ο Απόλλων Σμύρνης!

Στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν πάρει την απόφαση να αποκτήσουν οικονομικές λύσεις για τις περισσότερες θέσεις αλλά και να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για τον σέντερ φορ που θα αποκτήσουν!

Τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό συνεχίζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Γιώργος Παράσχος έχει δώσει στην διοίκηση το πλάνο του τόσο για τις αποδεσμεύσεις όσο και για τις κινήσεις που επιθυμεί να γίνουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και βλέπει μέχρι στιγμής να γίνονται τα «θέλω» του.

Οι Γιάννης Στάθης και Ντίντακ Ντεβέσα ήρθαν… παρέα με τον Έλληνα τεχνικό από τον Πλατανιά, ενώ και ο Νταβίδ Λόπεθ Ναδάλες πρέπει να θεωρείται παίκτης του Απόλλωνα. Την ίδια ώρα, πάντως, οι άνθρωποι του Απόλλωνα συνεχίζουν να κάνουν επαφές με υποψήφιους στόχους και ψάχνουν να βρουν τους εκλεκτούς.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχουν πάρει την απόφαση να βρουν οικονομικές λύσεις για τη θέση του στόπερ, του εξτρέμ και πιθανότατα ενός ακόμη μέσου και θα τα… σπρώξουν όλα για τον επιθετικό. Ήδη εξετάζονται παίκτες από το «πάνω ράφι» και η διοίκηση των «κυανόλευκων» θέλει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, κάνοντας την οικονομική υπέρβαση.

Φυσικά, στην λίστα με τους επιθετικούς υπάρχουν κι άλλες λύσεις, πιο οικονομικές, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάποια εξ αυτών που βρίσκονται στην κορυφή! Υπενθυμίζεται πως οι στράικερ που έχουν μείνει στο ρόστερ του Απόλλωνα είναι οι Ελμπάζ και Καστιεγέχος, με τον Κιταμπάλα να έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x