Stoiximan Super League

Τα τυπικά για Γκιγέρμε στον Ολυμπιακό!

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Γκιγέρμε είναι ο Ολυμπιακός και αναμένεται να σημειωθούν άμεσα οι οριστικές εξελίξεις.

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Γκιγέρμε.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται -όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6- ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, ο οποίος αποκτάται με τις… ευλογίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Λα Κορούνια δεν αποδείχθηκε σημαντική ώστε να χαλάσει η μεταγραφή και βρέθηκε η χρυσή τομή στην επαφή που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Ο παίκτης είναι… με τις βαλίτσες στο χέρι (και με το μυαλό στους «ερυθρόλευκους», όπως έδειξε νωρίτερα) και το πιθανότερο σενάριο είναι να ολοκληρωθεί η υπόθεση την Πέμπτη.

Όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη μετακίνηση θα γίνει εν τέλει με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Η «Ντέπορ» υποβιβάστηκε στη Segunda Division και δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε πώληση ποδοσφαιριστών που μπορεί να δώσει έναντι σημαντικού ποσού.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος μέσος έκανε 31 συμμετοχές στην Primera Division και δύο στο Κύπελλο. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει περάσει -κατά σειρά- από Πορτουγκέζα, Κορίνθιανς και Ουντινέζε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x