Γερμανία

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του γερμανικού Κυπέλλου

Η Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με τη Βέρντερ, στη Βρέμη, ενώ το Αμβούργο θα υποδεχτεί τη Λειψία, στους δύο ημιτελικούς για το Κύπελλο Γερμανίας που θα γίνουν 23 και 24 Απριλίου.

Υψηλό εμπόδιο για την Μπάγερν Μονάχου, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, με την κληρωτίδα να βγάζει σήμερα το απόγευμα στον δρόμο της την Βέρντερ και το ματς να διεξάγεται στη Βρέμη!

Παράλληλα, η μοναδική εκπρόσωπος της Τσβάιτελιγκα, το Αμβούργο, καλείται να φιλοξενήσει τη Λειψία, στο έτερο ζευγάρι της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στη Γερμανία.

Οι Βαυαροί μπαίνουν στα ημιτελικά ως η πιο πετυχημένη ομάδα, έχοντας 18 κατακτήσεις σε 22 τελικούς, με τους «πράσινους» να ακολουθούν με έξι επιτυχίες σε 10 «απόπειρες», ενώ τρίτοι έπονται οι «λιμανίσιοι», με τρία τρόπαια και έξι παρουσίες σε τελικό...

Αντιθέτως, οι «ταύροι», που θα γιορτάσουν τα 10α γενέθλιά τους στις 19 Μαΐου, δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το γερμανικό Κύπελλο.

Οι δύο ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 23 και 24 Απριλίου, ενώ ο μεγάλος τελικό θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, στις 25 Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x