Ελλάδα

Τάβλιασε την Τσεχία η Εθνική Νέων

Ζωντανή για πρόκριση στην επόμενη φάση της Elite Round έμεινε η Εθνική Νέων, που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δουβίκα, επικράτησε 3-2 σε αναμέτρηση με την Τσεχία.

Η Ελλάδα είναι εδώ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δουβίκα, που σκόραρε δις η Εθνική Νέων επικράτησε 3-2 της Τσεχίας για τη δεύτερη αγωνιστική της Elite Round. Έτσι, έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Γκαργκαλατζίδης άνοιξε το σκορ στο 12’ για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα και η απάντηση της αντίπαλης ομάδας ήταν άμεση, με τον Χάιντεραϊχ να ισοφάρίζει στο 15ο λεπτό.

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της γαλανόλευκης στο 54’ και ο Ζίτνι ισοφάρισε στο 69’. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο παίκτης των Αρκάδων έκανε το 3-2 (70’).

Με αυτή τη νίκη, η Ελλάδα έφτασε τους τρεις βαθμούς, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε χάσει με 2-0 από την Ιταλία. Στον έναν έμεινε η Τσεχία, που ήρθε 0-0 με την Πολωνία πριν λίγες ημέρες.

Ελλάδα: Στεργιάκης, Λυράτζης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας (77΄ Ζήσης), Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπέτσης (55΄ Γιούσης), Γκαργκαλατζίδης (86΄Μπαλογιάννης).

Τσεχία: Μπακόβσκι, Κάνταρ, Χάιντενραϊχ, Μάρες, Σάντιλεκ, Ρούσεκ, Ντουμπλ, Κρέιτσι (46΄ Βάις), Ζίτνι, Φρίντεκ (61΄ Στούρσα), Ντρτσάλ (80΄ Σίπεκ).

Για τον ίδιο όμιλο η διοργανώτρια Ιταλία, σε ένα χορταστικό ματς, νίκησε 4-3 την Πολωνία και εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Ελλάδα προκρίνεται σίγουρα με νίκη επί της Πολωνίας, αλλά και με ισοπαλία, ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (Ιταλία-Τσεχία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x