Champions League

Τάντιτς: «Έπρεπε να δοθεί επανάληψη στο πρώτο πέναλτι – Ντροπή να δίνει ο Άγιαξ προκριματικά»

Τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία σχολίασε ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς.

Ντροπή χαρακτήρισε ο Ντούσαν Τάντιτς την παρουσία του Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League, μία σεζόν μετά την παρουσία του στα ημιτελικά, μιλώντας σε ολλανδικά Μέσα.

Απαντώντας στα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι, ο αρχηγός του Αίαντα αρκέστηκε να πει: «Η παράβαση μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Πρέπει να παίζουμε προκριματικό γύρο, ενώ πέρυσι ήμασταν στα ημιτελικά. Αυτό είναι ντροπή»

Μάλιστα, ανέφερε πως θα έπρεπε να δοθεί επανάληψη στην εκτέλεση του πρώτου πέναλτι που απέκρουσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Δεν έπρεπε να χάσω το πρώτο πέναλτι, αλλά αν υπήρχε VAR, θα έπρεπε να δοθεί επανάληψη. Ο τερματοφύλακας άφησε πολύ γρήγορα τη γραμμή του τέρματος. Είμαι ένας από τους εμπειρότερους παίκτες και πρέπει να πάρω την ευθύνη που μου αναλογεί. Φυσικά, είναι συναρπαστικό, αλλά το ρίσκο είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Όσο για τον επόμενο αντίπαλο του ολλανδικού συλλόγου, ανέφερε: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει τρεις Σέρβους παίκτες που γνωρίζω. Δεν ξέρω πολλά περισσότερα. Πάνω από όλα πρέπει να είμαστε καλύτεροι αμυντικά από τον αντίπαλό μας. Ο Άγιαξ είναι στο Champions League κάθε χρόνο. Θα φροντίσουμε να είναι και φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x