Champions League

Τάντιτς: «Μετά τον αποκλεισμό από την Τότεναμ έκλαιγα όλο το βράδυ»!

Ο Σέρβος επιθετικός του Αίαντα, πραγματοποίησε τρομερή πρώτη σεζόν στην Ολλανδία και συνείσφερε σε όλη αυτή τη μαγεία που παρακολούθησε ο κόσμος από την ομάδα του Τεν Χαγκ.

Ο Ντούσαν Τάντιτς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την ήττα από την Τότεναμ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Άμστερνταμ και ανέφερε πως το βράδυ που επέστρεψε στο σπίτι του μετά το ματς, έκλαιγε μέχρι το πρωί!

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός της Σαουθάμπτον και νυν του Αίαντα, πραγματοποίησε τρομερή πρώτη σεζόν στην Ολλανδία και συνείσφερε σε όλη αυτή τη μαγεία που παρακολούθησε ο κόσμος από την ομάδα του Τεν Χαγκ.

Μιλώντας στο Ajax Life, ανέφερε ότι: «Ήταν μια τρομερή σεζόν για εμάς. Κάθε βήμα που κάναμε, μας έκανε και πιο πεινασμένους για νίκες και επιτυχίες. Ο Άγιαξ έκανε εκπληκτικό το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι αξίζαμε να παίξουμε στον μεγάλο τελικό».

Μάλιστα, πρόσθεσε, αναφορικά με τον αποκλεισμό από τα «σπιρούνια»: «Όταν είμαι απογοητευμένος, κλαίω. Παραδίνομαι στο συναίσθημα της στιγμής. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, έβαλα να παίζει σερβική μουσική και κάθισα στον καναπέ. Έπειτα πήγα για ύπνο, όμως έκλαιγα όλο το βράδυ. Όταν είδα τα παιδιά μου το επόμενο πρωί, τότε πήρα λίγη βοήθεια να συνέλθω...».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x