Αγγλία

Ταξίδεψε από Αφρική στο Μάντσεστερ για το ματς που δεν έγινε - Και αυτό δεν ήταν η μοναδική έκπληξη!

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γ. ταξίδεψε από τη Σιέρα Λεόνε για να δει για πρώτη φορά την ομάδα του. Το παιχνίδι δεν έγινε, αλλά ο ίδιος δέχτηκε το πιο απρόσμενο δώρο από τον σύνδεσμο φίλων της ομάδας.

Θα μπορούσε να ήταν ο πιο άτυχος οπαδός της ιστορίας, αλλά ο σύνδεσμος οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον… άφησε.

Ένας φίλαθλος των κόκκινων διαβόλων ταξίδεψε από την Σιέρα Λεόνε για να δει για πρώτη φορά την αγαπημένη του ομάδα από κοντά.

Η αναβολή του ματς με την Μπόρνμουθ, όμως, ήταν η πιο δυσάρεστη είδηση που θα μπορούσε να ακούσει!

Μέσα στην απόλυτη ατυχία στάθηκε απόλυτα τυχερός, αφού ο σύνδεσμος οπαδών του συλλόγου του έκανε την καλύτερη έκπληξη.

Πλήρωσε τα έξοδα για την αλλαγή της πτήσης του και αντί του ματς με την Μπόρνμουθ ο… τυχερός -τελικά- οπαδός θα παρακολουθήσει το ματς με την Κρίσταλ Πάλας για τον τελικό Κυπέλλου στο Γουέμπλει!

«Αυτός είναι ο Μόσες. Ήρθε από την Σιέρα Λεόνε για να δει το πρώτο του ματς στο Ολντ Τράφορντ. Έχει τρελαθεί», ανέφερε αρχικά ο Ίαν Στίρλινγκ -αντιπρόεδρος του συνδέσμου- στο twitter.

«Ενημέρωση για τον Μόσες, ο οποίος θα έβλεπε το πρώτο του παιχνίδι στο Old Trafford σήμερα. Πληρώνουμε για την αλλαγή της πτήσης του και θα έρθει στο Γουέμπλεϊ!», ανέφερε στη συνέχεια.

Και όταν όλα πλέον είχαν διευθετηθεί ο Ίαν Στίρλινγκ, είπε: «Ο Μόσες είναι χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό σημαίνει το να είσαι United».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x