Γενικά

«Ταξιδεύει στην Τουρκία για να υπογράψει στην Μπασάκ ο Στραματσόνι»

Κίνηση-έκπληξη για τον πάγκο του συλλόγου φαίνεται πως ετοιμάζει η διοίκηση της Μπασακσεχίρ, η οποία φέρεται να έχει καταλήξει στον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Μία κίνηση που προκαλεί εντύπωση, με βάσει και το πως αντιμετωπίζεται από τα τουρκικά Μέσα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά από το «calciomercato» και πλέον αναπαράγουν και οι Τούρκοι, ο Αντρέα Στραματσόνι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπασακσεχίρ. Ο Ιταλός τεχνικός που είχε ένα πέρασμα και από την χώρα μας και τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στην Τουρκία ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπασάκ.

Η τουρκική ομάδα έχασε στο... νήμα τον τίτλο του πρωταθλήματος και η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, απολύοντας τον Αμπντουλά Αβτσί μετά από 5,5 χρόνια! Σημειώνεται, ότι η Μπασάκ τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x