Αγγλία

«Τάσεις φυγής» για Οριέ, τον θέλουν Μίλαν και Παρί

Εκτός Τότεναμ βλέπει το μέλλον του ο Σερζ Οριέ, με τον Ιβοριανό αμυντικό να θέλει να αποχωρήσει από το Λονδίνο και Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν να τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Άλλη μία αποχώρηση για το δεξί άκρο της άμυνας προμηνύεται στην Τότεναμ.

Μετά τη μεταγραφή του Κίεραν Τρίπιερ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Σερζ Οριέ βρίσκεται «μετέωρος» στον αγγλικό σύλλογο και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποτελέσει παρελθόν από τα «σπιρούνια».

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Ιβοριανός αμυντικός ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να μετακινηθεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στις 2 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει διατεθειμένη να τον φέρει πίσω στη γαλλική πρωτεύουσα, μετά τη μεταγραφή του από το σύλλογο το 2017 στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μίλαν, η οποία έχει μείνει με τους Καλάμπρια και Κόντι για το δεξί άκρο της άμυνας της.

Από την πλευρά της Τότεναμ, βέβαια, αυτή δεν είναι μία ιδανική εξέλιξη, καθώς εκτός του 26χρονου Αφρικανού στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν μόνο οι ανερχόμενοι Φόιθ και Γουόκερ-Πίτερς, με τον μεν Αργεντίνο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον δε νεαρό Άγγλο να ξεκίνησε βασικός στο ματς των «σπιρουνιών» κόντρα στην Άστον Βίλα για την 1η αγωνιστική της Premier League.

Σημειώνεται ότι η τελευταία συμμετοχή του Οριέ με τη φανέλα της Τότεναμ καταγράφηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ, πλέον, επανέρχεται σταδιακά από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον καρπό του κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x