Αγγλία

Τάσεις φυγής του Χίτον από Μπέρνλι

Ο Τομ Χίτον τόνισε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από τη Μπέρνλι τον Ιανουάριο, προκειμένου να πάρει περισσότερες συμμετοχές σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας παλεύει να βρει αγωνιστικά λεπτά αυτή τη σεζόν, έχοντας επανακάμψει από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό στον ώμο, που τον κράτησε έκτος δράσης για σχεδόν ένα χρόνο. Παράλληλα, ο Χίτον είναι ένας από τους τρεις Άγγλους τερματοφύλακες οι οποίοι βρίσκονται στο ρόστερ της Μπέρνλι.

Οι «κλάρετς» υπέγραψαν τον Τζο Χαρτ το καλοκαίρι, μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό του Νικ Πόουπ, στα προκριματικά του Europa League και ο Χίτον, που φοράει ακόμα τη φανέλα με το νούμερο 1, δήλωσε πως η κατάσταση είναι σκληρή για εκείνον…

«Δεν χρειάζεται έναν πυρηνικό επιστήμονα για να δει κανείς ότι θα είναι δύσκολο να μας χωρέσει όλους. Όταν έρθει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, θα πρέπει να κρατήσω ανοιχτές τις επιλογές μου. Ένιωθα 100% έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά τραυματίστηκα ελαφρά και κατέληξα να χάσω τα ματς με την Αμπερντίν», δήλωσε στην εφημερίδα «Mirror».

Και πρόσθεσε: «Ο Πόουπ έπαιξε σε αυτά, μέχρι που αποκόμισε κι αυτός το ίδιο πρόβλημα τραυματισμού με εμένα, οπότε ο προπονητής αποφάσισε να φέρει τον Τζο Χαρτ. Αγωνίστηκε κόντρα στην Μπασακσεχίρ και μετά ο προπονητής τον κράτησε βασικό και στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον. Κάτι που ήταν εκνευριστικό για εμένα. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Ήταν πολύ σκληρό. Προφανώς, σέβομαι απεριόριστα τον Τζο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να παίξω».

Ο Χίτον, που έχει τρεις συμμετοχές με την Αγγλία, μετακόμισε στο «Ταρφ Μουρ» το 2013 και ήταν ο βασικός πορτιέρο της Μπέρνλι το 2014 και το 2016, στις ανόδους τους στην μεγάλη κατηγορία. Ενώ δεμσεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x