Super League 2

Τάτος: «Ο Άρης επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ»

Ως μια ευκαιρία να αποδείξει ο Άρης πως επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, χαρακτήρισε ο Ανδρέας Τάτος το φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, που σύμφωνα με τον Ανδρέα Τάτο είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να αποδείξουν οι Θεσσαλονικείς πως επέστρεψαν πιο δυνατοί από ποτέ.

Ακόμη, ο μέσος των «κίτρινων» έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο για να έρθει στο γήπεδο και να δημιουργήσει μια «καυτή» ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος, στην επίσημη σελίδα του Άρη στο facebook:

«Το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία πάνω απ’ όλα να απολαύσουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά, αφού θα αναμετρηθούν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Επίσης είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι ο Άρης επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, αφού πλέον έχει απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος. Για να το δείξουμε αυτό θα πρέπει σήμερα το γήπεδο να είναι γεμάτο. Εμείς οι παλιοί, αλλά και τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα, θέλουμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα ενός γεμάτου γηπέδου. Μας έχει λείψει. Δεν σας κρύβω ότι τα νέα παιδιά μας ρωτάνε συνέχεια στα αποδυτήρια και περιμένουν με ανυπομονησία το φιλικό με την ΑΕΚ για να νιώσουν τη μαγεία του γεμάτου Κλεάνθης Βικελίδης. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο για να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά. Ο Άρης κάνει επανεκκίνηση και το γεμάτο γήπεδο θα στείλει πολλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x