Super League 2

Τάτσης και Γρηγορίου για ΠΑΣ!

Σε κούρσα για δύο εξελίσσεται η υπόθεση της διαδοχής του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε άλλες λύσεις στρέφεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Νίκο Παπαδόπουλου που κατέληξε οριστικά στον Απόλλωνα Σμυρνης.

Η ομάδα της Ηπείρου έχει πραγματοποιήσει την έρευνά της και έχει ήδη ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, με τη μία να χαρακτηρίζεται από το.,. πολύ πάνω ράφι για επίπεδο Football League και την άλλη να αρέσει για πολλούς λόγους.

Συγκεκριμένα, η μία περίπτωση που είναι σαφώς πιο δύσκολη είναι του Μιχάλη Γρηγορίου, που έχει στο ενεργητικό του παρουσίες στη Super League και ευρωπαϊκές προκρίσεις με Ατρόμητο και Πανιώνιο και η άλλη είναι του Γιάννη Τάτση.

Για τον πρώτο υπάρχουν ήδη πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δεν θα αποδεχθεί την προοπτική του ΠΑΣ, ενώ ο δεύτερος κάνει μεγάλο «γκελ» στον κόσμο, αφού έχει φορέσει για πολλά χρόνια τη φανέλα της ομάδας ως ποδοσφαιριστής, ενώ και τα όσα έχει κάνει με τον Πλατανιά, τον καθιστούν ως έναν από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές.

Ωστόσο, κι αυτή η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, αφού πρέπει να ξεκαθαριστεί το μέλλον του στον Πλατανιά.

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x