Super League 2

Τάτσης στον ΣΠΟΡ FM: «Περήφανος για τον Πλατανιά»

Ο Γιάννης Τάτσης μίλησε για την εντυπωσιακή πορεία του Πλατανιά, που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στη Super League.

Περήφανος για την πορεία του Πλατανιά, που βρέθηκε παρά… ένα λεπτό στη Super League, δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο προπονητής της ομάδας των Χανίων δεν θέλησε να προδικάσει το μέλλον του τονίζοντας πάντως πως είναι ευγνώμων για την ευκαιρία που του έδωσε ο Πλατανιάς.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Τάτσης μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο και την εκπομπή "Επίθεση από τα μπακ" για:

-την παραλίγο άνοδο του Πλατανιά: «Στην τρίχα δεν καταφέραμε να ανέβουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον νιώθω όμως πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σε μια ομάδα που βοήθησε να χαρεί ο κόσμος ποδόσφαιρο. Εμείς όλοι, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση».

-το μέλλον του στον Πλατανιά: «Θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση. Δεν θέλω να είμαι αχάριστος και να ξεχνάω, ακόμη κι αν τώρα είμαι που λένε στα πάνω μου. Σίγουρα είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν ξεχνώ πως η ομάδα αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω αν είμαι ικανός. Αύριο έχουμε συνάντηση με τη διοίκηση».

-την προπονητική του πορεία: «Πήρα πολλά στην Κ17 και την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, πέρασα από τοπικό, πήγα βοηθός σε Γ’ Εθνική και αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις εμπειρίες και να δοκιμάσεις υψηλότερα. Ένιωθα έτοιμος. Ήταν δύσκολη η στιγμή, γιατί ανέλαβα τον Πλατανιά δέκα μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και η ομάδα ήταν έτοιμη να διαλυθεί. Είχαμε μόλις τέσσερα δελτία. Είχαν φύγει πολλοί παίκτες και βασικός στόχος ήταν να μπορέσει να μπει η ομάδα στη δεκάδα. Όμως αρχίσαμε καλά, είχαμε στήριξη από τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας και μετά ο δρόμος μας έφερε στις πρώτες θέσεις. Είπαμε ‘πάμε κι όπου βγει’ και φτάσαμε εδώ».

-την επόμενη σεζόν: «Ο τεχνικός διευθυντής είχε φροντίσει να έχει η ομάδα παίκτες με διετή, τριετή και τετραετή συμβόλαια, οπότε δεν θα ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Αυτό είναι ένα μεγάλο συν για την επόμενη σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαια, αλλά ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες για παιδιά που παίζουν σε εμάς. Εγώ τους θέλω όλους στην ομάδα, αλλά θα εξαρτηθεί προφανώς από τις προτάσεις που θα έρθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x