Stoiximan Super League

«Ταύρος» ο Στόουκς, μπαίνει κατευθείαν στα... βαθιά!

Ο Άντονι Στόουκς πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά, με τα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά και τον Ιρλανδό φορ να ετοιμάζεται για να μπει κατευθείαν στα βαθιά. Τι έλεγε χθες ο 29χρονος στους οπαδούς!

Έτοιμος για να μπει κατευθείαν στα... βαθιά και να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Άντονι Στόουκς!

Ο 29χρονος Ιρλανδός επιθετικός πέρασε σήμερα από ιατρικά και εργομετρικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν εξαιρετικά! Κάτι που σημαίνει πως ο Στόουκς θα είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμη και στο ματς... μισή κατηγορία με την Κέρκυρα και γιατί όχι και να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα εφόσον το αποφασίσει ο Γιώργος Παράσχος!

Την Τρίτη, ο διεθνής φορ αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες καθώς σήμερα δεν ήταν δυνατόν να προπονηθεί καθώς πέρασε από εργομετρικά.

Ο Στόουκς, μάλιστα, έδωσε το παρών και στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη. Ο Ιρλανδός είδε για πρώτη φορά από κοντά την νέα του ομάδα, έβαλε φωτογραφίες με τους οπαδούς των κυανόλευκων και, μάλιστα, φαίνεται πως έβγαλε και τα πρώτα του συμπεράσματα. Σε... πηγαδάκια που είχε με τους φίλους της Ελαφράς Ταξιαρχίας τους έδωσε την υπόσχεση πως θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της αλλά και ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

Στα υπόλοιπα θέματα, στον Απόλλωνα βράζουν για ακόμη μία αγωνιστική με την διαιτησία και θεωρούν πως η αντιμετώπιση που τυγχάνουν από αυτή μόνο τυχαία δεν είναι. Μάλιστα, θεωρούν πως θα μπορούσαν να είχαν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και να ήταν πιο άνετοι βαθμολογικά!

Τέλος, ο Κούρος άρχισε σήμερα σιγά σιγά τρέξιμο μετά την αρθροσκόπηση στην οποία είχε υποβληθεί στο αριστερό γόνατο, ενώ ο Ελμπάζ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x