Stoiximan Super League

Ταυτοποιήθηκε ο υπεύθυνος για το πανό κατά Σαββίδη

Τον υπεύθυνο για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ έχουν εντοπίσει οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας.

Έξαλλος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή για το πανό που είχε αναρτηθεί στο Καυτανζόγλειο, το οποίο έβριζε με χυδαίο τρόπο τόσο τον ίδιο όσο και την μητέρα του.

inner

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχε καταθέσει επίσημη καταγγελία από τη Σούπερ Λίγκα μέχρι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, περιμένοντας να υπάρξει άμεσα αντίδραση από την Πολιτεία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm ταυτοποιήθηκε ο υπεύθυνος για αυτό το πανό και πλέον αναμένονται οι νόμιμες διαδικασίες από πλευράς Πολιτείας.

«Από ό,τι με πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, αυτός που έβαλε το πανό μέσα έχει ταυτοποιηθεί και μόλις δοθεί εντολή από την εισαγγελία θα προχωρήσουν στις περαιτέρω ενέργειες», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και συμπλήρωσε:

«Ήταν απαράδεκτή η ενέργεια, γιατί κάποτε στα γήπεδα θα πρέπει να επικρατήσει άλλη αντίληψη, να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα χωρίς φόβο και χωρίς να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες».

Ο κ. Σαββίδης έχει ζητήσει πως περιμένει εξηγήσεις και επίσημα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο γήπεδο και δεν έκαναν το παραμικρό για την απόσυρση του πανό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x