Stoiximan Super League

Ταχύτητες, κυκλοφορία και τακτική ενόψει Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ

Εντατική δουλειά σε όλους τους τομείς περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που κινείται σε… ρυθμούς Μπεσίκτας, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να κάνει θεραπεία και ατομικό.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπεσίκτας συνεχίζεται, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ να δουλεύει εντατικά για το μεγάλο παιχνίδι.

Μετά το απαραίτητο ρεπό της Τετάρτης (19.08) παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «δικεφάλου του Βορρά» επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία, σήκωσαν… μανίκια και μπήκαν στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν τη μάχη με τη Μπεσίκτας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και ταχύτητες. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε passing game και τελειώματα, το άλλο έπαιζε παιχνίδι κατοχής. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό στα 2/3 του γηπέδου με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Τα τεστ για τον Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (18.08) η ομάδα, ήταν όλα αρνητικά κι έτσι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή (21.08) οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x