Γενικά

Τέβες: «Προτιμώ να δω γκολφ, παρά το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ»

Μόνο όταν έχει τη μπάλα στα πόδια απολαμβάνει ο Κάρλος Τέβες το ποδόσφαιρο, που δήλωσε πως δεν του αρέσει να παρακολουθεί αγώνες και θα προτιμούσε να δει γκολφ, παρά το ισπανικό «κλάσικο».

Αίσθηση προκάλεσε ο Κάρλος Τέβες, που αποκάλυψε πως δεν του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και πως απολαμβάνει το άθλημα μόνο όταν αγωνίζεται.

«Δεν βλέπω ποτέ ποδόσφαιρο, δεν μου αρέσει», δήλωσε ο Τέβες στην εφημερίδα «Clarin» της Αργεντινής.

«Αν παίζει το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, θα αλλάξω το κανάλι να παρακολουθήσω γκολφ. Ποτέ δεν ήμουν φανατικός του ποδοσφαίρου. Προτιμώ να έχω την μπάλα ανάμεσα στα πόδια μου».

Ο Τέβες θα αγωνιστεί με την Μπόκα Τζούνιορς, αργότερα αυτόν τον μήνα, στον ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Παλμέιρας. Είναι μάλιστα πιθανό, εφόσον η ομάδα του περάσει, να αντιμετωπίσει στον τελικό την μισητή αντίπαλο της, την Ρίβερ Πλέιτ.

Επιμένει μάλιστα, πως αν κερδίσει το τρόπαιο θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του, παρά το γεγονός ότι το 2008 κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν βλέπω αγώνες, όμως η Ρίβερ είναι καλή ομάδα. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τον τελικό, γιατί έτσι υποβαθμίζω την Παλμέιρας.

Το να κερδίζεις το τρόπαιο με την ομάδα που αγαπάς, είναι το καλύτερο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει ένας ποδοσφαιριστής
», δήλωσε ο πρώην άσος της Σίτι και της Γιουνάιτεντ, που από μικρό παιδί υποστήριζε τη Μπόκα Τζούνιορς.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x