Γενικά

Τέβες: «Χρειαζόμαστε τον Μέσι, είναι η ψυχή της Αργεντινής»

Ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς τόνισε ότι η «αλμπισελέστε» έχει ανάγκη τον Αργεντινό.

Την επιθυμία του να παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής εξέφρασε ο Κάρλος Τέβες.

«Ως παίκτης και ως Αργεντινός του λέω ότι τον χρειαζόμαστε, επειδή είναι η ψυχή της Αργεντινής και εφόσον συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο πρέπει να διαλέξει αυτόν τον δρόμο, επειδή είναι το μεγαλύτερο είδωλο της Αργεντινής και πρέπει να πάρει αυτήν την ευθύνη. Τώρα του λέω να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να προσπαθήσει να είναι καλά, γιατί τον χρειαζόμαστε, ώστε να πάρει την ευθύνη στο γήπεδο», δήλωσε ο Αργεντινός στο «ESPN».

Ωστόσο ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να αποχωρήσει, αν το πλάνο της Αργεντινής δεν τον βοηθάει και δεν τον κάνει ευτυχισμένο.

«Πιστεύω ότι ο Λίο πρέπει να σκεφτεί ότι αν δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να τον κάνει χαρούμενο και να τον κάνει να αισθάνεται βολικά, είναι πολύ δύσκολο να πάρει την ευθύνη, ώστε να οδηγήσει μόνος του την Αργεντινή να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια. Σπαταλούμε πολύ χρόνο που δεν τον έχουμε χαρούμενο και δεν είμαστε ικανοί να τον βοηθήσουμε να πετύχει αυτόν τον στόχο. Πιστεύω ότι κάνουμε λάθος που δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε να νιώσει βολικά», δήλωσε ο παλιός συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x