Stoiximan Super League

Τελειωμένο του Λαΐφη στον Ολυμπιακό, λένε στην Κύπρο

Δεδομένη θεωρούν στην Κύπρο τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό. Για συμφωνία με την Ανόρθωση μιλούν στη Μεγαλόνησο, σιγή για την ώρα από τους «ερυθρόλευκους».

Για οριστική συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Ανόρθωσης για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη κάνουν λόγο στην Κύπρο. Όπως αναφέρεται, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο 23χρονος αμυντικός μέσος θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Ο υπεύθυνος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου: «Είναι γεγονός ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν επαφές και θα το δούμε τις επόμενες μέρες, είμαστε στη μέση της διαδικασίας, έγινε μια συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Από όπου και αν προέρχεται η πρόταση για μας το ίδιο είναι, το θέμα είναι που θέλει να αγωνιστεί και ο ποδοσφαιριστής, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του αν καταβληθεί αυτή η ρήτρα τότε θα παραχωρηθεί. Έχει σημασία να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ανόρθωση», ανέφερε.

Αυτό που δεν είναι ακόμη σαφές είναι αν οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλουν τη ρήτρα των 600.000 ευρώ στην Ανόρθωση ή αν θα δώσουν ένα ελαφρώς μικρότερο ποσό και θα παραχωρήσουν στους Κύπριους ποσοστό μεταπώλησης.

Πάντως για την ώρα από την πλευρά του Ολυμπιακού τηρείται σιγή ιχθύος. Για τον Λαΐφη υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά και από την Αούστρια Βιέννης, αλλά οι προτάσεις τους απορρίφθηκαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x